Ilyen egy vonzó hasznaltauto.hu hirdetés! - (OFF autó!)

Nem tervezem hogy a közel (távoli) jövőben megválok az autómtól, a szeretett BMW-től. De ha megtenném akkor ilyen hirdetést adnék fel. Igaz off autó, de a hirdetés 10/10-es.
Íme egy profi hirdetés, egy ínycsiklandozó ajánlat:


Ez a Ford Fiesta 1.3-as benzines hirdetés kilóg a többi közül. Pl úgy, hogy a "profilképe" is egy érdekes pozicióból készült. Látszik, hogy szép tiszta a kocsi, és a kép(ek) is éles(ek).


A leírás szerintem teljes körű. A bevezető ötletes, a szöveg pedig hat az önérzetünkre: Mert hát "ha komolyan gondolja a vásárlást," ki mondaná erre, hogy igen én komolytalan vásárló vagyok. 





A kocsi tetszetős. Egy szépséghiba, a Ford jel lekopása. (De a családunkban lévő Ford Fiestáé is ugyanilyen volt.) A rendszám helye ötletesen kitöltve.


Van fotó a gyönyörű motorról (motortérről), alatta a kocsi papírjairól, amik nem gyűröttek, meg kávéfoltosak + kulcsok.


Készítettek hozzá videót is. A kép, a kocsi beállítása tökéletes! Éles, szép, az aszfalt és a háttér harmonizál a sötétkék autóval. (Rendszám helye itt is kitöltve.)

Egy kép jobboldalról...

... egy hátulról (ez kicsit kiégett kép lett. A rendszámtábla ötletesen kitöltve itt is!)

Egy féloldalasan hátulról. A rendszámtáblán további kecsegtető infók. A kép éles!

Egy balról. A kocsi innen is szép, tetszetős.



És a beltér. Szép, éles kép. Ez a kocsi tényleg újszerűnek hat, harmonizálnak a képek a leírtakkal. 

És lehet, hogy a kocsi egy szarrátörött, újjáépített, 400.000Km-es roncs, de a képek ezt tökéletesen elrejtik! 

Egy képen négy kép! Az egymagukban nem sok infót hordozó képeket egyre vágták össze. Még egy kis fotózás és közel szimmetrikusan! Ilyen összeállításokat amúgy a www.mobile.de -n a hibákról szoktak összevágni.

Egy a műszerfalról közelről. Ez is szép éles.

És végül egy távolról. A szélvédő rész szépen "kiégett fotó", de itt éppen ez a jó! Mert kit érdekel, hogy milyen a táj. Minket a kocsi (fekete) belseje érdekel. (Jelezném a beltér is szép tiszta, igényes.)


És miről nem láttunk képet? A csomagtartóról, de az annyira nem is lényeges a látottak után, mert feltételezzük, hogy ott is csak szép, igényes autórészletet látnánk.

Végül: Ha Ford Fiestát szeretnék venni, ilyen szériát, akkor én tuti, hogy ezt venném meg. De mivel én BMW-t fogok legközelebb is venni, persze a jelenlegi mellé :-), így nálam - noha kecsegtető - ajánlat, de nem játszik.
Azonban tény, hogy a kínált kocsi szép, és minimum egy 100.000-assal lehet többet elkérni ezért a szép fotókért, és összességében a hirdetésért. Ami a Fiesta ezen szériájánál igen jelentős plusz pénz!